Vrijdag 4 mei 2018

50-Jarig jubileum kerk
abdij Mamelis gevierd

Met een plechtige eucharistieviering is vanmorgen in abdij Sint-Benedictusberg in Mamelis (Vaals) het 50-jarig jubileum van de abdijkerk gevierd.

Een nieuw
Mariafeest

“Christenen kunnen veel van moslims leren. Onder ander om voor hun geloof uit komen. Maria kan daarbij helpen. Lees de column van Mgr. Schnackers.

De Sleutel over Heiligdomsvaart

De nieuwe uitgave van het bisdomblad De Sleutel is grotendeels gewijd aan de Heiligdomsvaart die deze maand in Maastricht plaatsvindt.

Bij de zondag
God = liefde

God = liefde. In het evangelie van deze zondag wordt het nog maar eens heel duidelijk gezegd: “Heb elkander lief”.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Augustinus, de bekende kerkvader uit de vierde eeuw, is verrassend actueel en modern. Henk Florijn bracht 365 teksten van Augustinus bij elkaar.