Problemen met het bekijken van deze mailing? Bekijk de online versie
 
 
     
 
 
 
 
Nieuwsbrief nummer 392
Vrijdag 28 februari 2014
 
 
 
 
 
 
 
VASTELAOVEND SAME !!
Vanwege carnaval zijn de bisdomkantoren
maandag en dinsdag
(3 en 4 maart) gesloten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nightfever succesvol
 
Eens per maand op donderdagavond vindt in de kathedraal het evangelisatieproject 'Nightfever' plaats. Het betreft een avond van aanbidding, zang, uitnodiging en gesprek in en om de kathedraal van Roermond. Met gemiddeld ruim tweehonderd bezoekers per avond, heeft het evenement aan belangstelling geen gebrek.
 
 
  Lees Verder
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontmoetingsdag voor vrouwen
 
'Overvloed aan armoede'. Dat is het thema van de twee ontmoetingsdagen die de stichting Mgr. Schrijnen-Huis op donderdag 13 en dinsdag 18 maart organiseert. De dagen zijn bedoeld voor alle katholieke vrouwen uit Limburg die zich samen in de Veertigdagentijd willen voorbereiden op Pasen en die de verhalen willen horen achter de cijfers over de armoedeproblematiek in de Nederlandse samenleving.
 
 
  Lees Verder
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto- en verhalenwedstrijd
 
Vanwege de sluiting van het Jaar van het Geloof lanceerde het bisdom Roermond eind vorig jaar een foto- en verhalenwedstrijd. Mensen worden daarin uitgedaagd om hun betrokkenheid bij Kerk en samenleving in foto's en verhalen vast te leggen. Vanuit de inzendingen worden onder meer een reizende expositie, een brochure en een website samengesteld. Het bisdom hoopt daarmee te laten zien hoe Limburgers anno 2014 vorm geven aan hun geloven. Inzenden is nog mogelijk tot Pasen.
 
 
  Lees Verder
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Weekagenda
week 09 t/m 11
De agenda van het bisdom Roermond
 
 
  Lees Verder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
relikalender
 
  Ma Di Wo Don Vr Za Zo
05 27 28 29 30 31 1 2
06 3 4 5 6 7 8 9
07 10 11 12 13 14 15 16
08 17 18 19 20 21 22 23
09 24 25 26 27 28 1 2

 

 
 
 
  Lees Verder
 
 
 
 
 
 
 
 
ARTIKEL VAN DE WEEK
In deze carnavalsdagen een artikel met een glimlach. 'Fris en fruitig'
'Fris en fruitig' is een boek dat vol staat met sappige citaten en oneliners en versgeperste grappen. Een boekje vol humor maar ook met een duidelijke inhoud. Het maakt de lezer vrlijk en de teksten zijn ook goed te gebruiken bij gesprekskringen, jeugdclubs, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Dit boek is het artikel van deze carnavalsweek in het Carolushuis, de webshop en verzendboekhandel van het bisdom.
 
 
  Lees Verder
 
 
 
 
 
 
 
 
   
email: persdienst@bisdom-roermond.nl  |  web: www.bisdom-roermond.nl
 Afmelden mailinglijst