Vrijdag 15 januari 2016

Kansen parochies rond barmhartigheid

Parochies hebben kansen om de werken van barmhartigheid in praktijk te brengen, bleek tijdens een oecumenische studiemiddag.

Vrouwendagen over vluchtelingen

Vluchten doe je niet zomaar! Daarover gaan de ontmoetingsdagen voor vrouwen, die de Stichting Mgr. Schrijnenhuis organiseert.

Academielezing over eindigheid mens

Filosoof Hubert Timmermans spreekt op 22 januari bij Academie Rolduc over de eindige mens in het ‘oneindige’ universum.

Start inschrijving Vormelingendag

De inschrijving voor de Christoffeldag voor vormelingen, die op 23 april plaatsvindt in Roermond, is van start gegaan.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

Hoe om te gaan met zorgen en spanningen. Daarover gaat dit bemoedigende boek. Te koop in de bisdom-webshop.