Vrijdag 22 januari 2016

“Kerk inspireert, dus ik steun Kerkbalans!”

“De kerk inspireert mij en daarom steun ik de Actie Kerkbalans.” Dat zegt oud-gouverneur Frissen over deze geldwervingsactie van de parochies.

Drie scholen winnen kerstwedstrijd

Basisscholen in Meerssen, Susteren en Montfort hebben afgelopen week de kerstwedstrijd van het bisdommelijk Onderwijsbureau gewonnen.

EvaVita-vieringen in vier kerken

Ook dit jaar zijn er in vier kerken in het bisdom weer maandelijks vieringen waarbij mensen welkom zijn om een kaarsje te komen opsteken.

Vormingsweekend voor jongeren

Vriendschap met God. Daarover gaat een vormingsweekend dat van 12 tot en met 14 februari wordt gehouden voor jongeren tussen 16 en 30 jaar.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

In 82 tegelijk werd onlangs het nieuwe boek van paus Franciscus gepresenteerd: ‘De naam van God is genade’. Te koop in de bisdom-webshop.