Vrijdag 29 januari 2016

Bisschoppen starten eigen videokanaal

De Nederlandse bisschoppen zijn op YouTube een eigen videokanaal begonnen: Katholiek Leven. Binnenkort wordt ook de bijbehorende website gelanceerd.

Gratis VOG voor parochies via SRKK

Parochies kunnen via de Kerkprovincie een gratis Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen voor vrijwilligers die werken met jongeren en verstandelijk beperkten.

Dag van Goddelijke Barmhartigheid

Het Centrum voor Huwelijk en Gezin organiseert vanwege het Heilig Jaar op 3 maart een speciale Dag van de Goddelijke Barmhartigheid in Roermond.

Sluiting Jaar van de Religieuzen

Op 2 februari sluit in Wittem het Jaar van het Godgewijde Leven met 120 religieuzen en start het jubileum van de icoon van O.-L.-V. van Altijddurende Bijstand.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

Het verhaal van Jezus uitgelegd in een armband. Dat is het artikel van de week in het Carolushuis, de verzendboekhandel en webshop van het bisdom.