Vrijdag 12 februari 2016

Water als levensbron thema Vastenactie

‘Water, bron van alle leven’. Dat is dit jaar het centrale thema van de Vastenactie, die deze week is begonnen. Het themaland is dit jaar Oeganda.

Academielezing over huwelijk en gezin

Dr. Lambert Hendriks verzorgt op 19 februari de lezing bij Academie Rolduc, die gaat over de onlangs gehouden synodes over huwelijk en gezin.

Inschrijving gestart voor Zomerkampen

Ze komen er weer aan: de diverse bisdomkampen voor kinderen en tieners, komende zomer. De inschrijving is deze week van start gegaan.

Vacature diaconaal pastoraal medewerker

Binnen de dienst Kerk en Samenleving is er een vacature voor een R.-K. diaconaal pastoraal medewerker m/v voor 16 uur per week.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

Bijzondere aanbieding: een gratis zelf te downloaden kinderboekje met eenvoudige uitleg en kleurplaten over de zeven Werken van Barmhartigheid.