Donderdag 24 maart 2016

Pasen belangrijkste christelijke feest

Pasen is het belangrijkste christelijke feest. Gevierd wordt dat Christus verrees uit de dood en eeuwig leven voor iedere mens mogelijk maakt.

Bisschopsvieringen op en rond Pasen

Een overzicht van de liturgievieringen met bisschop Wiertz en hulpbisschop De Jong van Witte Donderdag tot en met Tweede Paasdag.

Kerkelijke conferentie over vluchtelingen

Op vrijdag 8 april wordt een Euregionale oecumenische conferentie gehouden waarin de actuele vluchtelingenproblematiek centraal staat.

Geloofsgesprek over barmhartigheid

Ludy Nijsten uit Meerssen sprak afgelopen week in het tv-programma Geloofsgesprek over de nood om haar heen en wat zij er aan doet.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

Een brochure met voorbeelden waarin de ‘hand van God’ in schepping en gebeurtenissen te herkennen is. Te koop in de bisdomwebshop.