Vrijdag 1 april 2016

Renovatie orgel kathedraal van start

Met het inzegenen, optakelen en plaatsen van de grootste orgelpijp start volgende week de opbouw van het kathedraalorgel in Roermond.

Bisschop over missionaire Kerk

“Missie is niet alleen iets voor Ver-weg-istan.” Dat schrijft bisschop Frans Wiertz in zijn nieuwe column voor de maand april.

Roermond komende week dagelijks op tv

Komende week staat Roermond dagelijks centraal in het tv-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ Ook bisschop Wiertz is daarin te gast.

Zondag Goddelijke Barmhartigheid

Komende zondag wordt wereldwijd in de liturgie de Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid gevierd. Een overweging bij deze viering.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u ook een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week in het Carolushuis

Ook in 2015 bleef de paus de wereld overrompelen, zoals blijkt uit het boek ‘Paus Franciscus, het derde jaar’. Te koop in de bisdomwebshop.