Vrijdag 22 april 2016

Bijeenkomstencyclus voor jonge stellen

Connected! Dat is een reeks van drie avonden voor jonge stellen, gehuwd of ongehuwd, jong of oud, die wordt gehouden in Belfeld.

Nu last minute inschrijven WJD

Deze zomer zijn weer de Wereldjongerendagen. Ditmaal in Polen. Vanuit Limburg gaat ook een groep. Inschrijven kan nog net.

Lezing over rol vrouw in bijbel

Ook vrouwen spelen een belangrijke rol in de bijbel. Zo blijkt bij een lezing van Lia van Aalsum, vanavond bij Academie Rolduc.

Dit weekend collecte voor Oekraïne

De paus heeft parochies wereldwijd opgeroepen om dit weekeinde te collecteren voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Inmiddels zijn er al bijna achtduizend ‘opstekers’ – speldjes vanwege het Heilig Jaar van Barmhartigheid – verkocht. Bestel ze ook!