Vrijdag 29 april 2016

Mgr. Van Calster plotseling overleden

Tijdens een verblijf in Warschau is donderdag mgr. Stefaan van Calster, ‘de zaligmaker der Lage Landen’, plotseling overleden.

Bisschop opent Mariamaand mei

De maand mei is traditiegetrouw de Mariamaand. Bisschop Wiertz opent deze op zondag 1 mei bij de Mariakapel van Leenhof.

Terugblik op vormelingendag

Afgelopen zaterdag werd in Roermond de jaarlijkse Christoffeldag gehouden voor de vormelingen uit het bisdom. Een reportage.

Bisdom biedt drie Romereismogelijkheden

In november meegaan met onze bisschoppen naar Rome kan op drie manieren: als (parochie)pelgrim, koorzanger of als schutter.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Het boek ‘Mijn heldere afgrond’ is een ontroerende meditatie over hoe levensvatbaar, hedendaags geloof eruitziet. Te koop in het Carolushuis.