Vrijdag 13 mei 2016

Pinksteren: feest van de H. Geest

Komende zondag is het Pinksteren. Dat is het feest waarop de apostelen de H. Geest ontvingen; het ‘geboortefeest’ van de Kerk.

Catechiste vertelt over haar geloof

“Het geloof maakt me optimistisch.” Dat vertelt catechiste Marion Kockelkoren uit Landgraaf op videokanaal ‘Katholiek Leven’.

Bisschoppen bijeen in Roermond

De Vlaamse en Nederlandse bisschoppen waren afgelopen woensdag bijeen in Roermond voor hun jaarlijkse ontmoetingsdag.

Overweging bij het Pinksterfeest

“Vier Pinksteren met ons mee,” nodigt de Limburgse kapelaan Van Attekum in de overweging bij Pinksterzondag op Katholiek Leven uit.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Als de Heilige Geest voor je deur staat, hoe laat je je dan door Hem inspireren? Daarover gaat dit boek. Te koop in de webshop.