Vrijdag 27 mei 2016

Vluchtelingenmaatje: project voor parochies

Door aanstaande toename van het aantal in parochies wonende vluchtelingen, wordt het project ‘Vluchtelingenmaatje’ actueel.

Bisschop tot neomist: ‘Wees barmhartig!’

“Wees barmhartig!”. Die opdracht gaf bisschop Wiertz mee aan Miguel Pascual Coello die hij zaterdag tot priester wijdde.

Misdienaars- en kinderkorendag

Volgende week zaterdag vindt in Roermond een speciale dag plaats voor alle Limburgse misdienaars en kinderkoorleden.

Organist Notre Dame speelt in Caroluskapel

Philippe Lefebvre, organist van de Notre Dame in Parijs, bespeelt zondag het orgel van de Roermondse Caroluskapel.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Een boek met 33 toespraken van de paus over allerlei aspecten van het gezinsleven. Te koop in de webshop van het bisdom.