Vrijdag 17 juni 2016

Barmhartigheidszang in drie kerken

Vanwege het Heilig Jaar klinken de komende maanden in drie Limburgse kerken bijzondere barmhartigheidgezangen.

Mgr. Wiertz weg als vicevoorzitter BC

Bisschop Frans Wiertz is afgelopen week teruggetreden als vicevoorzitter van de Nederlandse Bisschoppenconferentie.

Missiebeleidsplan zet in op investeren

Investeren in plaats van doneren. Dat is het belangrijkste speerpunt uit het nieuwe missiebeleidsplan van het bisdom.

150 jaar O.-L.-V. van Altijddurende Bijstand

Komende week is in Wittem de jubileumviering van 150 jaar verering van de icoon Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Moeten katholieken evangeliseren of geëvangeliseerd worden? Dat is de vraag in dit boek dat te koop is in de bisdomwebshop.