Vrijdag 24 juni 2016

Noodweer treft
ook kerken

Het noodweer van de afgelopen dagen heeft ook diverse Limburgse kerken getroffen met lekkages en waterschade.

Ook dit jaar een Dag
van de Kerkmuziek

Na drie succesvolle voorgaande edities vindt ook in 2016 een Dag van de Kerkmuziek plaats. Op zondag 9 oktober.

Theologie studeren
in Limburg

Wie interesse heeft in theologie en filosofie kan daarvoor terecht bij Theologisch Instituut Rolduc in Kerkrade.

Overweging:
Reis jij mee?

Reis jij mee met Jezus? Een overweging bij de lezingen van zondag door kapelaan Van Attekum op Katholiek Leven.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

De heilige Pater Pio had een bijzondere band met zijn engelbewaarder zoals blijkt uit dit boek. Te koop in de bisdomwebshop.