Vrijdag 1 juli 2016

Slotmonitor van Commissie Deetman

De voormalige Commissie Deetman heeft deze week haar slotmonitor omtrent Kerk en seksueel misbruik gepresenteerd.

Pater Elders bij afscheid geëerd

Seminarie Rolduc nam vorige week afscheid van pater Leo Elders. Ook emeritus-paus Benedictus XVI leverde een bijdrage.

Inkomsten parochies in 2014 stabiel

In zijn totaliteit zijn de inkomsten van de Rooms-Katholieke parochies in Nederland in 2014 nagenoeg gelijk gebleven.

Column bisschop: Icoon van liefde

“Maria is voor ons allen letterlijk en figuurlijk een icoon van liefde.” Dat schrijft bisschop Frans Wiertz in zijn column van juli.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

‘Alle mensen’ bevat 124 verhalen over Bijbelse personen voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit boek is te koop in de bisdomwebshop.