Vrijdag 8 juli 2016

Zuster Anima Christi
geen ‘generaal’ meer

Zuster Anima Christi van Eijk is geen generaal overste meer van de zusters Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matará.

Ook dit jaar weer
Dag van de Kerkmuziek

Alle zangers en liefhebbers van koormuziek zijn op 9 oktober welkom op de vierde Dag van de Kerkmuziek in Roermond.

Nieuw beleidsplan
voor SGV

Gregoriaans, samenzang, meerstemmige koormuziek en orgelmuziek. Dat zijn de speerpunten uit het nieuwe beleidsplan van de SGV.

Jaarverslag Kerk
en Samenleving

Het jaarverslag 2015 van de Dienst Kerk en Samenleving is beschikbaar. Het is onlangs verspreid en online beschikbaar.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

‘Een nieuw hart’ wil nieuwe hoop geven aan iedereen die innerlijke problemen heeft of moeite heeft een relatie op te bouwen.