Vrijdag 15 juli 2016

Diakenopleiding
bestaat 40 jaar

Op 27 augustus wordt in Abdij Rolduc in Kerkrade gevierd dat de diakenopleiding van het bisdom Roermond veertig jaar bestaat.

Gebed gevraagd
vanwege aanslag

De Nederlandse bisschoppen hebben met afschuw kennis genomen van de aanslag in Nice en vragen gebed voor de slachtoffers.

Geloofsgesprek en
tv-mis uit Limburg

De landelijke tv-mis komt zondag 24 juli vanuit Meerssen en wordt voorafgegaan door het Geloofsgesprek met Marion Kockelkoren.