Vrijdag 2 september 2016

70.000 prentjes
H. Moeder Teresa

Vanwege haar heiligverklaring, zondag, heeft het bisdom deze week 70.000 gebedsprentjes van Moeder Teresa verspreid.

Diakenopleiding viert 40-jarig bestaan

“De diaken is het gezicht van de kerk in het alledaagse leven,” aldus de bisschop bij het 40-jarig bestaan van de opleiding.

Laatste treinbedevaart naar Lourdes

Begin september gaan 1600 pelgrims vanuit Limburg naar Lourdes. Bijzonder is dat de bedevaart per trein voor het laatst is.

Barmhartigheid in de zorgsector

In het kader van het Heilig Jaar vindt op 9 september een oecumenische studiemiddag over barmhartigheid in de zorg plaats.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Stuur eens een ‘kaartje van barmhartigheid’. Deze zijn los of in set verkrijgbaar bij het Carolushuis, de webshop van het bisdom.