Vrijdag 9 september 2016

‘Elke parochie kan barmhartigheid doen’

“Barmhartigheid is gratis, dus elke parochie kan het,” zegt vicaris Wim van Meijgaarden. Hij is hoofdspreker op de Bisdomdag.

John Dautzenberg deken Maastricht

Pastoor John Dautzenberg van Tegelen wordt de nieuwe deken van Maastricht. Hij volgt de overleden mgr. Hanneman op.

In oktober weer een gezinsweekend

In kloosterdorp Steyl organiseert het bisdommelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin in oktober een weekeinde voor gezinnen.

Bisschop: God is geen Pokémon

“Ook al zien we God niet, Hij is wel in elke kerk aanwezig “ Dat zegt bisschop Wiertz in zijn column van de maand september.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Wat hebben wetenschap en religie elkaar te bieden? Dat antwoord wordt gegeven in dit boek. Te koop in de bisdom-webshop.