Vrijdag 23 september 2016

Ook dit jaar Dag van de Kerkmuziek

Zangers en liefhebbers van koormuziek uit Limburg zijn op zondag 9 oktober welkom op de 4e Dag van de Kerkmuziek.

Kerken presenteren Armoedeonderzoek

Op 28 oktober wordt het onderzoeksrapport ‘Armoede in Nederland 2016’ van de gezamenlijke kerken gepresenteerd.

Kostersdag over beheer kerkschatten

Kosters en kerkschatten. Daarover gaat de jaarlijkse bijeenkomst voor kosters die op 12 oktober in Roermond plaatsvindt.

Dagelijks aanbidding in kathedraal

Voortaan is er dagelijkse aanbiddingsgelegenheid in de Roermondse kathedraal, een voortzetting van een oude traditie.

Activiteiten uit
de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? Een overzicht. En weet u zelf ook nog een religieuze activiteit? Meld het ons!

Nieuwe catalogus en site Carolushuis

De webshop en verzendboekhandel van het bisdom heeft een nieuwe website. Ook is deze week de nieuwe catalogus verspreid