Vrijdag 4 november 2016

Diakenwijding in
teken van hoop

"We hebben behoefte aan mensen die blijven hopen." Dat zei bisschop Wiertz tijdens de wijding van vijf nieuwe diakens.

Bisschop over
‘voltooid leven’

De discussie over ‘voltooid leven’ komt volgens bisschop Wiertz door het niet meer accepteren dat het leven nooit volmaakt is.

Raamonthulling
in kathedraal

Komende zondag (6 november) wordt in de kathedraal van Roermond opnieuw een gebrandschilderd raam onthuld.

Column: oases
van levend geloof

Gelukkig zijn er in ons bisdom veel oases van levend geloof. Dat schrijft bisschop Wiertz in zijn column van november.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Hoe geef je antwoord op kindervragen over God, geloof en Kerk? Daarover gaat dit boek dat te koop is in de bisdomwebshop.