Vrijdag 25 november 2016

Dit jaar langst
mogelijke Advent

Komend weekeinde (27 november) begint de Advent. De voorbereidingstijd op het Kerstfeest duurt dit jaar extra lang.

Kerk herdenkt
Aidsslachtoffers

Wereldwijd wordt op 1 december stilgestaan bij de slachtoffers van Aids. Het bisdom organiseert die dag een symposium.

President Roemenië
bezocht Rolduc

Klaus Johannes, de president van Roemenië, bezocht vorige week vrijdag Abdij Rolduc. Bisschop Wiertz ontving hem.

Heilige Deur in
kathedraal gesloten

Met het sluiten van de Heilige Deur in de Roermondse kathedraal eindigde ook in Limburg het Jaar van de Barmhartigheid.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Wat is de kracht om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die streeft naar perfectionisme. Daarover gaat dit boek in de webshop.