Vrijdag 10 februari 2017

Workshops over
oudere zangstem

De stem van kerkkoorzangers wordt steeds ouder. De SGV organiseert daarom workshops hoe deze optimaal te laten klinken.

Vastenactie-tocht
in Zuid-Limburg

De pelgrimstocht van de landelijke Vastenactie is dit jaar weer in Limburg. De sponsortocht in april vindt plaats rond Abdij Rolduc.

Aanmelding gestart
voor Zomerkampen

Afgelopen week is de aanmelding voor de jaarlijkse zomerkampen van het bisdom voor kinderen en tieners van start gegaan.

Zondag twee koren
te gast in kathedraal

Het Projectkoor Dietsch Vocaal Ensemble en het Schütz Monteverdi Consort zingen deze zondag in de Roermondse kathedraal.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Welke plaats heeft Maria in ons geloofsleven? Die vraag staat centraal in dit boek, dat te koop is in de webshop van het bisdom.