Vrijdag 24 februari 2017

Missieburo houdt
adoptie-sponsordag

Op 18 maart is in Weert een informatie- en ontmoetingsdag rondom het adoptiesponsorproject van het Missieburo Roermond.

Bisschoppen bij
Vlaamse collega’s

In het Belgische Mechelen vond dinsdag het jaarlijkse informele overleg van de Vlaamse en Nederlandse bisschoppen plaats.

Grote belangstelling
voor ‘oudere stem’

Met reeds honderden aanmeldingen blijkt er een zeer grote belangstelling te zijn voor de workshops ‘ouder wordende stem’.

Venlose parochies
zetten in op milieu

Met onder meer twee themabijeenkomsten zetten de parochies van Venlo-Stad de komende vastenperiode in op het milieu.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Speel het Geloof en een Hoop Liefde Spel en leer je medespelers op laagdrempelige wijze kennen. Te koop in de webshop.