Vrijdag 17 maart 2017

Grote Limburgdag
Heiligdomsvaart 2018

Tijdens de Heiligdomsvaart volgend jaar mei in Maastricht komt er ook een grote Limburgdag, waar alle parochies welkom zijn.

Redactievergadering
Communio op Rolduc

De jaarlijkse internationale redactievergadering van het katholiek tijdschrift Communio wordt dit jaar in Abdij Rolduc gehouden.

Voettocht Vastenactie
dit jaar in Limburg

De landelijke Vastenactie houdt haar jaarlijkse pelgrimstocht ditmaal in Limburg. Ook hulpbisschop De Jong loopt een deel mee.

Jozef en Maria
vieren feest

Onder meer met een interview met mgr. Arackal uit India besteedt het maartnummer van De Sleutel aandacht aan de Vastenactie.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

De prominente Afrikaanse curiekardinaal Robert Sarah spreekt in dit boek over de ontwikkelingen in Kerk en samenleving.