Vrijdag 31 maart 2017

Hulpbisschop bij
studentencongres

Hulpbisschop De Jong nam deze week in Barcelona deel aan een Europees congres over pastorale begeleiding van studenten.

Academie Rolduc
over kerkkunst

Kerkelijke kunst was niet altijd iets vanzelfsprekends en werd ooit zelfs verboden. Daarover gaat een lezing bij Academie Rolduc.

NL-seminaristen
bijeen in Kerkrade

In Grootseminarie Rolduc in Kerkrade vond zaterdag de jaarlijkse ontmoetingsdag plaats van alle Nederlandse priesterstudenten.

Kairos-opleiding
houdt Open Dag

Kairos, de bisdomopleiding die vrijwilligers schoolt voor pastoraal werk in de parochies, houdt op 8 april Open Dag in Roermond.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Een Bijbelboek waarin kinderen tweehonderd stickers kunnen kleuren en plakken. Nu te koop in de bisdomwebshop..