Vrijdag 7 april 2017

‘Missionaire Kerk
is dienstbare Kerk’

‘Een missionaire Kerk is een dienstbare Kerk die met liefde getuigt, viert en dient’. Dat zei bisschop Wiertz in de Chrismamis.

Diakenwijding
Ryan van Eijk

Op woensdag 26 april wijdt hulpbisschop Everard de Jong in Rolduc justitie-aalmoezenier Ryan van Eijk tot (permanent)diaken.

Tienerweekend:
‘God zoekt jou’

Onder de titel ‘God zoekt jou’ organiseert de jongerenafdeling van het bisdom een weekeinde voor tieners tussen 11 en 17 jaar.

Bisschop heropent
missiehuis SMA

Komende dinsdag opent bisschop Wiertz in Cadier en Keer het nieuwe missiehuis van de Sociëteit voor Afrikaanse Missiën.

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Een catecheseboek dat de vier momenten van de Paaswake belicht en zo tot de kern van het katholieke geloof komt.