Vrijdag 2 juni 2017

'Grootste orgelpijp ter
wereld' onthuld

Gouverneur Theo Bovens, loco-burgemeester Ferdinand Pleyte en-deken Rob Merkx hebben in Roermond de 'grootste orgelpijp ter wereld' onthuld..

Informatie-ochtend
Theologisch Instituut

Theologisch Instituut Rolduc biedt opleidingen op het vlak van theologie en pastoraat. Op 17 juni is er een info-ochtend.

Open Dag seminarie
Neocatecumenaat

Maandag is er een Open Dag in Huize Blankenberg in Cadier en Keer, het grootseminarie van het Neocatechumenaat.

Pinksteren: feest
van de H. Geest

Zondag is het Pinksteren. Op die dag zond God zijn Heilige Geest. Het is het ‘geboortefeest’ van de christelijke Kerk

uit de regio

Wat staat er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te gebeuren? En weet u zelf ook een activiteit? Meld het ons!

Artikel van de week
in het Carolushuis

Een brochure die laat zien dat evangelisatie een opdracht voor álle gelovigen. Nu te koop in de webshop.