Bisschop Smeets leeft mee met
getroffenen watersnood
Limburg is afgelopen dagen getroffen door enorme overstromingen. Duizenden mensen hebben hun huis moeten verlaten. De schade is enorm. Bisschop Harrie Smeets van Roermond laat vanaf zijn ziekbed weten dat hij zeer meeleeft met iedereen die getroffen is door deze watersnood. Hij betreurt het zeer dat hij niet in de gelegenheid is om persoonlijk de getroffen regio’s te bezoeken om de mensen een hart onder de riem te steken. Zijn eigen persoonlijke omstandigheden maken dat op dit moment onmogelijk. Maar de bisschop is in gebed verbonden met iedereen die door het hoge water getroffen is.
LEES VERDER
Nicolaaskerk Valkenburg zwaar getroffen
De Nicolaas- en Barbarakerk in Valkenburg is zwaar getroffen door de watersnood. Door het hoge water in de Geul liep het centrum van Valkenburg onder water. Ook de parochiekerk kwam blank te staan. Het water en de meegesleurde modder hebben veel schade in de eeuwenoude kerk veroorzaakt.
LEES VERDER

 

 

 Zondagmiddag livestream noveengebed
voor bisschop Smeets
Tussen 18 juli en 12 september wordt negen weken lang elke zondagmiddag in de basiliek in Sittard een gebedsviering gehouden om te bidden voor de zieke bisschop Smeets en voor alle andere ernstig zieken. De viering begint elke zondag om 17.00 uur en wordt live gestreamd via de site van het bisdom.
Lees verder
 
Contact info
+31 (0)475 - 386 888
info@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl
Postbus 470
6040 AL  Roermond
Copyright © 2021 Bisdom Roermond
afmelden | naar de website